Nutriční hodnoty (Zapečené filé po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 377 kJ / 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,54 g |
| Tuky | 62,76 g |
| – nasycené | 40,18 g |
| – nenasycené | 21,56 g |
| –– mononenasycené | 19,64 g |
| –– polynenasycené | 1,92 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 19,84 g |
| Cholesterol | 191 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,10 g |
| – cukry | 24,44 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rybí filé - jedno balení balení | Treska filet | |
| 100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 6 6 malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 2 2 batáty | Batáty neloupané | |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
| plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| drcený kmín, sušená bazalka | Bazalka sušená |