Nutriční hodnoty (Zapečené sýrové brambory s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,98 g |
| Tuky | 50,57 g |
| – nasycené | 33,36 g |
| – nenasycené | 15,06 g |
| –– mononenasycené | 13,56 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 131,40 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 11,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 150 g 150 g bílého smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 100 100 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| svazek svazek libečku | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |