Nutriční hodnoty (Kuřecí horní stehna na kari s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 214 kJ / 1 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,61 g |
| Tuky | 141,62 g |
| – nasycené | 45,18 g |
| – nenasycené | 93,03 g |
| –– mononenasycené | 72,08 g |
| –– polynenasycené | 20,96 g |
| ––– omega 3 | 4,61 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 39,81 g |
| – cukry | 10,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg (4 kousky) kuřecích horních stehen | ||
| 100 g 100 g slaniny (např. farmářské) | Špek | 100 g |
| 1 ks 1 ks větší cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 200 ml 200 ml kysané smetany) | ||
| 200 g 200 g mražené smaženice nebo houby čerstvé | ||
| 1 ČL 1 ČL (vrchovatá) kari (nebát se toho :-)) | Kari | 10 g |
| 1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 ČL 1 ČL římského kmínu | Římský kmín mletý | 10 g |
| Vegeta (Podravka, Kuchárek...) | Kořenící směs sypká |