Nutriční hodnoty (Zapečená kuřecí prsa s tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 10,67 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 6,04 g |
| –– mononenasycené | 4,02 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 1 1 velká žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| plátky plátky slaniny | Špek | |
| tatarka (Hellmans) | Tatarská omáčka | |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| plátky plátky sýru (není nutný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření |