Nutriční hodnoty (Brambory šťouchané s hráškem a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 569 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 11,45 g |
– nasycené | 7,05 g |
– nenasycené | 3,54 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 203,61 g |
– cukry | 13,61 g |
––– laktóza | 3,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
300 g 300 g čerstvého nebo mraženého hrášku | ||
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
lístky lístky kerblíku (nebo jiná bylinka podle chuti) | Kerblík nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín |