Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát se šunkou a jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 310 kJ /
1 269 kcal
Bílkoviny108,66 g
– z toho živočišné bílkoviny106,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky81,08 g
– nasycené25,95 g
– nenasycené37,32 g
–– mononenasycené28,98 g
–– polynenasycené8,34 g
––– omega 30,49 g
Vláknina1,70 g
Cholesterol 2,08 g
Sodík 2,14 g
Sůl4,82 g
Sacharidy25,33 g
– cukry15,58 g
––– laktóza9,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7-8 7-8 vajec uvařených na tvrdo Vejce slepičí 525 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
50 g 50 g Goudy Gouda 45% t. v s. 50 g
150-200 g 150-200 g bílého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 175 ml
lžíce lžíce majonézy Majonéza
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 12.5 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.