Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát se šunkou a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 310 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 81,08 g |
– nasycené | 25,95 g |
– nenasycené | 37,32 g |
–– mononenasycené | 28,98 g |
–– polynenasycené | 8,34 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,82 g |
Sacharidy | 25,33 g |
– cukry | 15,58 g |
––– laktóza | 9,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7-8 7-8 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 525 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
50 g 50 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
150-200 g 150-200 g bílého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |
lžíce lžíce majonézy | Majonéza | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 12.5 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |