Kapr na batátovo-okurkovém základě

tejaja Kuchařka: tejaja

Ryby 2 názory

Suroviny

2 porce kapra
hladká mouka
mletá červená paprika
sůl
1 batát
1 menší okurka
1 cibule
1 lžíce kopru
olej
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na malé kocky narezaný batát, osolíme, okoreníme a jemne podlejeme. Dusíme skoro domäkka.

  2. Pridáme na malé kocky narezanú uhorku a podusíme ešte 3 minúty. Odstavíme a vmiešame kôpor.

  3. Porcie ryby obalíme v zmesi múky, papriky a soli a na oleji z oboch strán opečieme domäkka.

  4. Na tanier dáme batátovo-uhorkový základ a naň položíme rybu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr na batátovo-okurkovém základě