Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žitný kváskový chleba z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 122 kJ /
1 224 kcal
Bílkoviny32,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,50 g
Tuky5,00 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené3,85 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené3,47 g
––– omega 30,34 g
Vláknina31,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy246,30 g
– cukry7,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g pravidelně občerstvovaného žitného kvásku Kvásek žitný 20 ml
250 g 250 g (ml) vody Voda 250 ml
100 g 100 g žitné celozrnné mouky jemné Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
230 g 230 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 230 g
chlebové koření (nebo kmín) Kmín mletý
50 g 50 g strouhaných vařených brambor Brambor zimní 50 g
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky soli Sůl mořská 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.