Nutriční hodnoty (Kuřecí soté s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 109 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 156,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 13,00 g |
| – nasycené | 4,07 g |
| – nenasycené | 8,05 g |
| –– mononenasycené | 4,70 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 421 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 12% smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| světlá jíška Knorr | Jíška světlá instantní | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| rýže | Rýže bílá |