Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 311 kJ / 6 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,30 g |
| Tuky | 286,01 g |
| – nasycené | 96,73 g |
| – nenasycené | 163,83 g |
| –– mononenasycené | 84,95 g |
| –– polynenasycené | 78,89 g |
| ––– omega 3 | 10,91 g |
| Vláknina | 47,10 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 648 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 745,46 g |
| – cukry | 432,26 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 6 6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 120 g 120 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst hrozinek | Rozinky | 50 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |