Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s opečenou slaninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 342 kJ / 1 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 143,91 g |
| – nasycené | 70,05 g |
| – nenasycené | 63,80 g |
| –– mononenasycené | 54,51 g |
| –– polynenasycené | 9,29 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 943 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,08 g |
| Sacharidy | 11,77 g |
| – cukry | 7,47 g |
| ––– laktóza | 2,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |