Nutriční hodnoty (Špenát podle Shirley Black Templ)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 081 kJ / 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 32,14 g |
| – nasycené | 7,84 g |
| – nenasycené | 15,48 g |
| –– mononenasycené | 12,95 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 11,90 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg čerstvého nasekaného | ||
| 40 dkg 40 dkg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |