Nutriční hodnoty (Hovězí maso na zelenině s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,77 g |
Tuky | 21,68 g |
– nasycené | 7,44 g |
– nenasycené | 13,01 g |
–– mononenasycené | 6,65 g |
–– polynenasycené | 6,36 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 66,29 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 92,83 g |
– cukry | 36,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 400 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
0,5 0,5 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
100 g 100 g cizrny v konzervě | Cizrna | 100 g |
500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 30 g |
špetka špetka mletého nového koření | Nové koření mleté | |
olivový olej | Olej olivový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |