Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie347 kJ /
83 kcal
Bílkoviny2,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky0,51 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,40 g
– cukry6,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 tenké vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
asi 4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.