Nutriční hodnoty (Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 0,51 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 6,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tenké vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
asi 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
olej | Olej řepkový |