Nutriční hodnoty (Maďarské pikantní plátky podle Petra Novotného)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 347 kJ / 83 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g | 
| Tuky | 0,51 g | 
| – nasycené | 0,12 g | 
| – nenasycené | 0,36 g | 
| –– mononenasycené | 0,15 g | 
| –– polynenasycené | 0,21 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 5,52 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 15,40 g | 
| – cukry | 6,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 tenké vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| asi 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g | 
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| olej | Olej řepkový |