Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 665 kJ / 398 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g | 
| Tuky | 0,66 g | 
| – nasycené | 0,25 g | 
| – nenasycené | 0,19 g | 
| –– mononenasycené | 0,02 g | 
| –– polynenasycené | 0,17 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 13,26 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 109 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 51,60 g | 
| – cukry | 7,88 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g | 
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g | 
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml | 
| 1 plechovka 1 plechovka rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| tymián, pepř, bobkový list | Bobkový list sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl a pepř | Pepř černý |