Myslivecké roštěnky

Suroviny

500 g hovězí roštěné
1 lžíce hladké mouky
1,5 dl masoxu nebo masového vývaru
petrželová nať
mletý černý pepř
sůl
150 g žampionů
1 cibule
1 stroužek česneku
50 g másla
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, tuk na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.

  2. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a několik minut povaříme.

  3. Žampiony nakrájené na plátky a jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle, přidáme prolisovaný česnek, kmín, sůl a přikryté dusíme do měkka.

  4. Šťávu nalijeme na roštěnky, obložíme houbovou směsí a posypeme nasekanou petrželovou natí. Podáváme s brambory nebo opékanými brambory. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Myslivecké roštěnky

Tématické fráze: roštěnky na žampionech roštěnka na žampionech hovězí roštěná na žampionech myslivecké recepty myslivecké maso babicovy dobroty recepty-roštěnka na žampionech myslivecké řezy rostenky se zampiony hovězí roštěná po myslivecku hovězí po myslivecku myslivecká kuchař roštěnky recept myslivecká hovězí roštěná roštěná na žampionech roštěna recept myslivecké hovězí plátky recepty z roštěné myslivecká směs recept babicovy dobroty recepty myslivecká roštěnka se žampiony