Nutriční hodnoty (Sýrový salát s hroznovým vínem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 109,63 g |
– nasycené | 41,72 g |
– nenasycené | 65,86 g |
–– mononenasycené | 50,04 g |
–– polynenasycené | 15,81 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 190 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 56,73 g |
– cukry | 45,17 g |
––– laktóza | 2,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 300 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
100 g 100 g hermelínu | Hermelín | 100 g |
50 g 50 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
olej na opražení mandlí | Mandle neloupané | |
rukola (nebo listový salát) | Rukola čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
3 kapky 3 kapky tabasca | Tabasco omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |