Nutriční hodnoty (Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 605 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 10,68 g |
– nasycené | 4,46 g |
– nenasycené | 5,28 g |
–– mononenasycené | 4,14 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 326 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 35,10 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa z kýty | Hovězí kýta | 600 g |
60 g 60 g šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
12-15 12-15 sušených švestek (bez pecek) | Švestky sušené | |
400 ml 400 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |