Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 605 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny150,66 g
– z toho živočišné bílkoviny145,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,86 g
Tuky10,68 g
– nasycené4,46 g
– nenasycené5,28 g
–– mononenasycené4,14 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,06 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 828 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy35,10 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího masa z kýty Hovězí kýta 600 g
60 g 60 g šunky Šunka vepřová vařená 60 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 5 hřebíčků Hřebíček
12-15 12-15 sušených švestek (bez pecek) Švestky sušené
400 ml 400 ml suchého červeného vína Víno červené suché 400 ml
hladká mouka na obalení masa Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.