Nutriční hodnoty (Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 605 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
| Tuky | 10,68 g |
| – nasycené | 4,46 g |
| – nenasycené | 5,28 g |
| –– mononenasycené | 4,14 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 326 mg |
| Sodík | 828 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 35,10 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího masa z kýty | Hovězí kýta | 600 g |
| 60 g 60 g šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 12-15 12-15 sušených švestek (bez pecek) | Švestky sušené | |
| 400 ml 400 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
| hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |