Nutriční hodnoty (Ovocný tvaroh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 16,10 g |
| – nasycené | 6,61 g |
| – nenasycené | 8,78 g |
| –– mononenasycené | 4,51 g |
| –– polynenasycené | 4,27 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 47,50 g |
| – cukry | 28,83 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jablka (nebo hrušky) | Jablko čerstvé | 100 g |
| špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 50 g 50 g sušenek | Sušenka | 50 g |
| 125 g 125 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |