Nutriční hodnoty (Pudinkové řezy z čerstvých jahod)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 754 kJ / 2 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 35,24 g |
| – nasycené | 7,88 g |
| – nenasycené | 17,40 g |
| –– mononenasycené | 11,80 g |
| –– polynenasycené | 5,60 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 873 mg |
| Sůl | 2,32 g |
| Sacharidy | 488,60 g |
| – cukry | 339,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
| 2 2 vanilkové (nebo jahodové) pudinky |