Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 451 kJ /
347 kcal
Bílkoviny24,80 g
– z toho živočišné bílkoviny24,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky20,71 g
– nasycené13,05 g
– nenasycené6,44 g
–– mononenasycené5,48 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,14 g
Vláknina1,47 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,63 g
Sacharidy15,17 g
– cukry12,23 g
––– laktóza10,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
200 g 200 g bílého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 10.5 g
80-100 g 80-100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 90 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
olivový olej, nejlépe chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.