Nutriční hodnoty (Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 20,71 g |
– nasycené | 13,05 g |
– nenasycené | 6,44 g |
–– mononenasycené | 5,48 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 15,17 g |
– cukry | 12,23 g |
––– laktóza | 10,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
200 g 200 g bílého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
80-100 g 80-100 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 90 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
olivový olej, nejlépe chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý |