Srbská vepřová směs

@.jarda11 Kuchař: @.jarda11

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Vepřové maso 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

200 g vepřové kýty
150 g sterilované kapie
100 g sterilovaných žampionů
100 g pórku
1 cibule
2 lžice rajského potlaku
sójová omáčka
sůl
olej
pepř černý mletý
omáčka k masu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na jemno.

  2. Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme dozlatova. Přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a necháme dusit 45 minut, až bude maso měkké.

  3. Přidáme žampiony, sterilované papriky, pórek, rajský protlak, sójovou omáčku. Vše smícháme dohromady a necháme 15 minut provařit.

  4. Podáváme s rýží či bramborami.

Poznámka

Recept je upravený podle mého gusta.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Srbská vepřová směs

Zapomněl/a jsem heslo