Nutriční hodnoty (Hlívová česnečka s fazolkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 381 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
| – cukry | 6,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| celá palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
| pár plátků plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti zelených fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| alespoň 4 4 hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
| drůbeží vývar (nebo kostka) | Vývar kuřecí | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý |