Nutriční hodnoty (Tykev (cuketa) jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 946 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,39 g |
Tuky | 4,30 g |
– nasycené | 1,65 g |
– nenasycené | 2,27 g |
–– mononenasycené | 0,71 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 83,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 217,45 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve (lze použít také cuketu) | Dýně čerstvá | 500 g |
350 g 350 g velkých uvařených fazolí | Fazole bílé | 350 g |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
bílé mleté koření | Pepř černý | |
ocet balzamico | Ocet balsamikový bílý | |
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |