Nutriční hodnoty (Tykev (cuketa) jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 946 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,39 g |
| Tuky | 4,30 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 2,27 g |
| –– mononenasycené | 0,71 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 83,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 217,45 g |
| – cukry | 25,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tykve (lze použít také cuketu) | Dýně čerstvá | 500 g |
| 350 g 350 g velkých uvařených fazolí | Fazole bílé | 350 g |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílé mleté koření | Pepř černý | |
| ocet balzamico | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |