Nutriční hodnoty (Kmínka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 506 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 30,10 g |
| – nasycené | 12,70 g |
| – nenasycené | 14,88 g |
| –– mononenasycené | 11,84 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 279 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 1 1 lehce vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| kmín podle chuti | Kmín | |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru (nebo celerová nať) | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |