Nutriční hodnoty (Omáčka k nokům na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 774 kJ / 185 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g | 
| Tuky | 1,60 g | 
| – nasycené | 0,32 g | 
| – nenasycené | 1,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,36 g | 
| –– polynenasycené | 0,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 11,67 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 32 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 32,80 g | 
| – cukry | 18,63 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 větší lilky | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g | 
| 1 1 a půl balíčku noků (gnocchi) | Noky | |
| 1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g | 
| 6 6 spařených oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g | 
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| parmezán nebo jiný druh tvrdého sýra | Parmezán | 
 
	