Nutriční hodnoty (Omáčka k nokům na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 774 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,80 g |
| – cukry | 18,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší lilky | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 1 1 a půl balíčku noků (gnocchi) | Noky | |
| 1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 6 6 spařených oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| parmezán nebo jiný druh tvrdého sýra | Parmezán |