Nutriční hodnoty (Švýcarské houbové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 047 kJ / 2 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,37 g |
| Tuky | 39,82 g |
| – nasycené | 4,99 g |
| – nenasycené | 31,27 g |
| –– mononenasycené | 21,67 g |
| –– polynenasycené | 9,60 g |
| ––– omega 3 | 3,11 g |
| Vláknina | 55,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 343,70 g |
| – cukry | 31,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 400 g 400 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| petrželka nebo snítky tymiánu na ozdobu | Petržel nať čerstvá |