Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 736 kJ /
415 kcal
Bílkoviny4,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,36 g
Tuky1,44 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,65 g
Sacharidy83,91 g
– cukry42,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová kolena Vepřové koleno bez kosti
bobkový list (dle chuti) Bobkový list sušený
nové koření (dle chuti) Nové koření
jalovec (dle chuti) Jalovec sušený
celý černý pepř (dle chuti) Pepř černý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce koření gyros Provensálské koření 15 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.