Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 0,80 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 83,91 g |
– cukry | 42,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
bobkový list (dle chuti) | Bobkový list sušený | |
nové koření (dle chuti) | Nové koření | |
jalovec (dle chuti) | Jalovec sušený | |
celý černý pepř (dle chuti) | Pepř černý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce koření gyros | Provensálské koření | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |