Nutriční hodnoty (Korejský okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 250 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 31,67 g |
| – nasycené | 5,01 g |
| – nenasycené | 24,36 g |
| –– mononenasycené | 11,95 g |
| –– polynenasycené | 12,40 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 5,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 48,20 g |
| – cukry | 33,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| svazek svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| bílý sezam nepražený | Sezam loupaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje z pražených sezamových semínek | Sezam loupaný | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |