Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 007 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,74 g |
| Tuky | 87,75 g |
| – nasycené | 12,55 g |
| – nenasycené | 75,15 g |
| –– mononenasycené | 64,18 g |
| –– polynenasycené | 10,97 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 52,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 137,78 g |
| – cukry | 9,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g fazolí pinto | Fazole bílé | 250 g |
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |