Nutriční hodnoty (Tarhoňa ve smetanových vejcích se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 393 kJ / 2 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,42 g |
Tuky | 143,61 g |
– nasycené | 68,57 g |
– nenasycené | 65,40 g |
–– mononenasycené | 55,20 g |
–– polynenasycené | 10,20 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 6,78 g |
Cholesterol | 961 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,94 g |
Sacharidy | 159,65 g |
– cukry | 11,49 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 200 g |
1 1 pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 g 100 g libové slaniny | Špek | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
80-100 g 80-100 g strouhaného sýru (gouda, niva) | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |