Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarhoňa ve smetanových vejcích se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 393 kJ /
2 245 kcal
Bílkoviny75,47 g
– z toho živočišné bílkoviny51,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,42 g
Tuky143,61 g
– nasycené68,57 g
– nenasycené65,40 g
–– mononenasycené55,20 g
–– polynenasycené10,20 g
––– omega 30,61 g
Vláknina6,78 g
Cholesterol 961 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,94 g
Sacharidy159,65 g
– cukry11,49 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tarhoni Těstoviny pšeničné 200 g
1 1 pórek (bílá část) Pórek čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g libové slaniny Špek 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 100 ml
80-100 g 80-100 g strouhaného sýru (gouda, niva) Sýr kravský tvrdý 30% 90 g
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.