Nutriční hodnoty (Krkovička v cibulovo-pivní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 22,30 g |
– nasycené | 1,59 g |
– nenasycené | 19,73 g |
–– mononenasycené | 13,91 g |
–– polynenasycené | 5,82 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 21,90 g |
– cukry | 14,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrubší plátky z krkovičky | Vepřová krkovice | |
150 ml 150 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
1 1 menší cibule nakrájená na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžička lžička solamylu | Bramborový škrob | |
trochu trochu oleje na opečení | Olej řepkový |