Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený patizon s bylinkovou krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie499 kJ /
119 kcal
Bílkoviny3,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,54 g
Tuky0,66 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,20 g
– cukry15,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 patizony Patizon čerstvý
asi 5 5 středních rajčat (lepší jsou ta oválná) Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 starší žemle Houska pšeničná
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.