Nutriční hodnoty (Zapečený patizon s bylinkovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 499 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
Tuky | 0,66 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,20 g |
– cukry | 15,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 patizony | Patizon čerstvý | |
asi 5 5 středních rajčat (lepší jsou ta oválná) | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 starší žemle | Houska pšeničná | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olivový olej | Olej olivový |