Nutriční hodnoty (Zapečený patizon s bylinkovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 499 kJ / 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
| Tuky | 0,66 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,20 g |
| – cukry | 15,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 patizony | Patizon čerstvý | |
| asi 5 5 středních rajčat (lepší jsou ta oválná) | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 starší žemle | Houska pšeničná | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olivový olej | Olej olivový |