Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný štrúdl od tety Květy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie14 924 kJ /
3 567 kcal
Bílkoviny53,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,50 g
Tuky164,41 g
– nasycené41,00 g
– nenasycené116,70 g
–– mononenasycené78,33 g
–– polynenasycené38,38 g
––– omega 32,73 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy409,00 g
– cukry118,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
100 g 100 g ztuženého tuku (např. Omega) Margarín 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
10 lžic 10 lžic studené vody Voda 180 ml
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
1 hrst 1 hrst rozinek (nebo brusinek) Rozinky 50 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový
vanilkový cukr (dle chuti) Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.