Nutriční hodnoty (Pudinkový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 18 696 kJ / 4 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,57 g |
| Tuky | 236,13 g |
| – nasycené | 78,84 g |
| – nenasycené | 142,05 g |
| –– mononenasycené | 36,06 g |
| –– polynenasycené | 106,00 g |
| ––– omega 3 | 9,24 g |
| Vláknina | 34,35 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 496,33 g |
| – cukry | 250,28 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| 5 5 cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 120 g 120 g nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička rumu | Rum | 5 ml |