Nutriční hodnoty (Pudinkový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 18 696 kJ / 4 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,57 g |
Tuky | 236,13 g |
– nasycené | 78,84 g |
– nenasycené | 142,05 g |
–– mononenasycené | 36,06 g |
–– polynenasycené | 106,00 g |
––– omega 3 | 9,24 g |
Vláknina | 34,35 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 496,33 g |
– cukry | 250,28 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
5 5 cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
120 g 120 g nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička rumu | Rum | 5 ml |