Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový závin s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie18 696 kJ /
4 468 kcal
Bílkoviny69,25 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,57 g
Tuky236,13 g
– nasycené78,84 g
– nenasycené142,05 g
–– mononenasycené36,06 g
–– polynenasycené106,00 g
––– omega 39,24 g
Vláknina34,35 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy496,33 g
– cukry250,28 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g
5 5 cukrářských piškotů Piškoty cukrářské
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky v prášku Puding v prášku 80 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
120 g 120 g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 120 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 sáček 1 sáček skořicového cukru Cukr skořicový 8 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička rumu Rum 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.