Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarhoňa se zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 512 kJ /
1 318 kcal
Bílkoviny82,16 g
– z toho živočišné bílkoviny44,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,38 g
Tuky13,42 g
– nasycené3,61 g
– nenasycené6,01 g
–– mononenasycené4,60 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,30 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 5,15 g
Sůl12,50 g
Sacharidy207,30 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek tarhoni Těstoviny pšeničné 250 g
250 g 250 g uzené plece Vepřová plec uzená 250 g
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
cukr krupice (nebo krystal, dle chuti) Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhaný sýr (nemusí být) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.