Nutriční hodnoty (Tarhoňa se zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 512 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,38 g |
| Tuky | 13,42 g |
| – nasycené | 3,61 g |
| – nenasycené | 6,01 g |
| –– mononenasycené | 4,60 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 21,85 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 5,15 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 207,30 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 250 g 250 g uzené plece | Vepřová plec uzená | 250 g |
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| cukr krupice (nebo krystal, dle chuti) | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhaný sýr (nemusí být) | Sýr kravský tvrdý 30% |