Nutriční hodnoty (Omáčka s hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 018 kJ / 2 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 181,17 g |
– nasycené | 95,89 g |
– nenasycené | 81,65 g |
–– mononenasycené | 70,29 g |
–– polynenasycené | 11,36 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,63 g |
Sacharidy | 24,52 g |
– cukry | 13,74 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
400 ml 400 ml hovězího vývaru (podle potřeby | Vývar hovězí | 400 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |