Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka s hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 018 kJ /
2 155 kcal
Bílkoviny105,34 g
– z toho živočišné bílkoviny102,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,41 g
Tuky181,17 g
– nasycené95,89 g
– nenasycené81,65 g
–– mononenasycené70,29 g
–– polynenasycené11,36 g
––– omega 30,62 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 442 mg
Sodík 2,69 g
Sůl6,63 g
Sacharidy24,52 g
– cukry13,74 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa Hovězí kýta 400 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce strouhané mrkve Mrkev čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného celeru Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
400 ml 400 ml hovězího vývaru (podle potřeby Vývar hovězí 400 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.