Nutriční hodnoty (Pálivá papriková pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 887 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
| Tuky | 35,60 g |
| – nasycené | 2,63 g |
| – nenasycené | 31,12 g |
| –– mononenasycené | 21,54 g |
| –– polynenasycené | 9,58 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,45 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 77,00 g |
| – cukry | 70,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g paprik (u nás zelené silnostěnné) | Paprika bílá čerstvá | 400 g |
| 500 g 500 g pasírovaných rajčat (z krabičky) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky sekaných feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |