Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s brynzovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 388 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 54,41 g |
– nasycené | 33,68 g |
– nenasycené | 18,50 g |
–– mononenasycené | 15,61 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 27,87 g |
– cukry | 19,69 g |
––– laktóza | 14,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně (použijeme cca 700 g vařené) | Dýně špagetová | |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2-2,5 dl 2-2,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 225 ml |
olej | Olej řepkový | |
několik několik snítek čerstvého oregana | Oregano čerstvé |