Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na hlávkovém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 112 kJ /
266 kcal
Bílkoviny5,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,54 g
Tuky0,95 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,63 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy43,10 g
– cukry30,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1/2 1/2 hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
250 ml 250 ml světlého 10° piva Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
2 2 menší klobásky Klobása
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.