Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na hlávkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 0,95 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 43,10 g |
– cukry | 30,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
250 ml 250 ml světlého 10° piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
2 2 menší klobásky | Klobása | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |