Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na hlávkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 112 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
| Tuky | 0,95 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 43,10 g |
| – cukry | 30,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 250 ml 250 ml světlého 10° piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 2 2 menší klobásky | Klobása | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |