Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská houbová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 211 kJ /
289 kcal
Bílkoviny12,55 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,88 g
Tuky10,92 g
– nasycené5,30 g
– nenasycené5,46 g
–– mononenasycené1,73 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 617 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy33,03 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 plné hrsti pokrájených lesních hub Hřib čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sladké maďarské papriky Paprika sladká 15 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžičky 2 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 10 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
kousek kousek másla Máslo kravské
šťáva z citronu (nebo ocet) Šťáva z citrónu
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.