Nutriční hodnoty (Párkbory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 870 kJ / 2 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,39 g |
Tuky | 29,38 g |
– nasycené | 6,68 g |
– nenasycené | 12,56 g |
–– mononenasycené | 9,95 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 67,10 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 361,10 g |
– cukry | 43,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
2 2 jarní cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
6-8 ks 6-8 ks párků | Párek vepřový | |
3-4 3-4 vajíčka dle velikosti | Vejce slepičí | 245 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Podravka dle chuti | Kořenící směs sypká | |
pažitka | Pažitka čerstvá |