Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Párkbory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 870 kJ /
2 120 kcal
Bílkoviny75,77 g
– z toho živočišné bílkoviny30,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,39 g
Tuky29,38 g
– nasycené6,68 g
– nenasycené12,56 g
–– mononenasycené9,95 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,30 g
Vláknina67,10 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 499 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy361,10 g
– cukry43,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
2 2 jarní cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
6-8 ks 6-8 ks párků Párek vepřový
3-4 3-4 vajíčka dle velikosti Vejce slepičí 245 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Podravka dle chuti Kořenící směs sypká
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.