Nutriční hodnoty (Párkbory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 870 kJ / 2 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,39 g |
| Tuky | 29,38 g |
| – nasycené | 6,68 g |
| – nenasycené | 12,56 g |
| –– mononenasycené | 9,95 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 67,10 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 361,10 g |
| – cukry | 43,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 2 2 jarní cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 6-8 ks 6-8 ks párků | Párek vepřový | |
| 3-4 3-4 vajíčka dle velikosti | Vejce slepičí | 245 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Podravka dle chuti | Kořenící směs sypká | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |