Nutriční hodnoty (Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 094 kJ / 978 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 138,09 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g | 
| Tuky | 33,33 g | 
| – nasycené | 11,04 g | 
| – nenasycené | 19,06 g | 
| –– mononenasycené | 13,38 g | 
| –– polynenasycené | 5,68 g | 
| ––– omega 3 | 0,28 g | 
| Vláknina | 4,41 g | 
| Cholesterol | 422 mg | 
| Sodík | 650 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 31,05 g | 
| – cukry | 22,23 g | 
| ––– laktóza | 21,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g | 
| 400 ml 400 ml podmáslí | Podmáslí | 400 g | 
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g | 
| plná lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžička lžička kurkumy | Kurkuma mletá | |
| lžička lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| hrst hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové |