Nutriční hodnoty (Treska v alobalu II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 425 kJ / 1 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 5,37 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 2,94 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 31,84 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 594 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 83,61 g |
– cukry | 24,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety tresky | Treska filet | 800 g |
6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
sušená a čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olivový olej | Olej olivový | |
trochu trochu smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |