Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska v alobalu II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 425 kJ /
1 058 kcal
Bílkoviny157,05 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,05 g
Tuky5,37 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené2,94 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,83 g
Vláknina31,84 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 594 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy83,61 g
– cukry24,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety tresky Treska filet 800 g
6 6 středních brambor Brambor zimní 300 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
sušená a čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
olivový olej Olej olivový
trochu trochu smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.