Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 466 kJ /
6 087 kcal
Bílkoviny152,92 g
– z toho živočišné bílkoviny90,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,16 g
Tuky226,34 g
– nasycené135,57 g
– nenasycené79,39 g
–– mononenasycené69,20 g
–– polynenasycené10,19 g
––– omega 31,01 g
Vláknina45,90 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 645 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy836,50 g
– cukry425,10 g
––– laktóza44,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
nasekané mandle (nebo mandlové lupínky) Mandle loupané
skořice Skořice ceylonská
rum na pokapání Rum
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
kokos na vysypání plechu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.