Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s tvarohem a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 466 kJ / 6 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,16 g |
Tuky | 226,34 g |
– nasycené | 135,57 g |
– nenasycené | 79,39 g |
–– mononenasycené | 69,20 g |
–– polynenasycené | 10,19 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 45,90 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 836,50 g |
– cukry | 425,10 g |
––– laktóza | 44,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
nasekané mandle (nebo mandlové lupínky) | Mandle loupané | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rum na pokapání | Rum | |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
kokos na vysypání plechu | Kokos strouhaný |