Nutriční hodnoty (Bramborové bagety s prefermentem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 026 kJ / 2 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,63 g |
| Tuky | 44,90 g |
| – nasycené | 4,85 g |
| – nenasycené | 36,38 g |
| –– mononenasycené | 22,08 g |
| –– polynenasycené | 14,30 g |
| ––– omega 3 | 3,26 g |
| Vláknina | 23,94 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 7,26 g |
| Sůl | 18,07 g |
| Sacharidy | 417,13 g |
| – cukry | 30,80 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 1-2 g 1-2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 1.5 g |
| – vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vše smícháme a zakryté necháme 10-12 hodiny v teple kynout. | ||
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 80 g 80 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 80 g |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| 2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 18 g |
| 100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
| 150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 7 g 7 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7 g |