Nutriční hodnoty (Lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 15,89 g |
| – nasycené | 3,79 g |
| – nenasycené | 7,39 g |
| –– mononenasycené | 5,72 g |
| –– polynenasycené | 1,67 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 25,70 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 klobásy (nebo párky) | Klobása | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový |