Nutriční hodnoty (Fazolový salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 023 kJ / 2 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,50 g |
Tuky | 207,00 g |
– nasycené | 27,40 g |
– nenasycené | 162,02 g |
–– mononenasycené | 46,98 g |
–– polynenasycené | 115,04 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 59,30 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 7,40 g |
Sacharidy | 135,50 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařených fazolí | Fazole bílé | 250 g |
120 g 120 g šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
50 g 50 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
250 g 250 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |