Nutriční hodnoty (Fazolový salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 023 kJ / 2 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,50 g |
| Tuky | 207,00 g |
| – nasycené | 27,40 g |
| – nenasycené | 162,02 g |
| –– mononenasycené | 46,98 g |
| –– polynenasycené | 115,04 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 59,30 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 7,40 g |
| Sacharidy | 135,50 g |
| – cukry | 7,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vařených fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 120 g 120 g šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 50 g 50 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| 250 g 250 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |