Nutriční hodnoty (Tarhoňa s vařeným kuřecím masem a hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 583 kJ / 139 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g | 
| Tuky | 3,25 g | 
| – nasycené | 2,20 g | 
| – nenasycené | 1,05 g | 
| –– mononenasycené | 0,25 g | 
| –– polynenasycené | 0,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 12,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 21 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 12,25 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 hrnek 1 hrnek tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g | 
| 250 g 250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 250 g | 
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vývaru | Vývar masový | 375 ml | 
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| kořenová zelenina do vývaru | Mrkev čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý |