Nutriční hodnoty (Studený fazolový salát s pečenou paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 818 kJ / 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 1,64 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,61 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,91 g |
| – cukry | 29,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva tmavých fazolí (byla jsem líná je v tom horku vařit) | Fazole červená ledvina | |
| 3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 velké papriky (v tomto případě použitá žlutá a oranžová) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| štáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |